Ervaringen


M. Timmermans

Olga heb ik al tijdens mijn studie leren kennen en daarbij hebben we prettig samengewerkt. De open en eerlijke houding heb ik altijd zeer op prijs gesteld.

Haar proactieve werkwijze op ooghoogte zorgt ervoor dat de juiste vragen op het juiste moment gesteld worden. Voor mij bestond er dan ook geen twijfel om Olga te contacteren om licht in de duisternis te krijgen bij mijn loopbaanadvies.

Soms is een zetje in de juiste richting nodig om tot een nieuw inzicht te komen. Dit is ook een van de sterke punten van haar.  

Vincent van Pinxteren

Ik heb Olga als een fijne loopbaanbegeleider ervaren. Ze werkt gestructureerd en brengt ook structuur in je zoektocht.

Doormiddel van haar testen en haar gesprek wordt je doel steeds concreter, iets wat Olga zelf ook erg belangrijk vind.

Ze probeert dan ook zo efficiënt mogelijk te werken, dus ook geen overbodige testen etc.

Kortom, ik vond het een fijne ervaring wat mijn zoektocht snel concreet maakte. 

F. Rievers

Olga heeft een super fijne werkwijze, hierdoor weet ik nu welke opleiding ik wil volgen. Tijdens het traject voelde ik me ook erg op mijn gemak. Ik zou Olga ook zeker aanbevelen!

Wendy Janssen

Ik ben super blij en tevreden over de manier waarop Olga mij heeft geholpen! Ik kwam bij haar omdat ik werkzoekende ben en graag wilde weten in welke andere branches dan ik voorheen gewerkt heb, zou kunnen passen. We zijn aan de slag gegaan met mijn interesses en competenties, om vandaar uit concrete plannen te maken. Ook heeft ze met tips gegeven om een goede sollicitatiebrief te schrijven.

Ik zou Olga zeker aanbevelen aan andere mensen; ze luistert goed, is concreet, eerlijk en duidelijk.

Ik kan nu weer verder in mijn eigen traject en daar heeft ze een mooie bijdrage aangeleverd!


Roy Gramser

Ik wist het echt niet meer ...
Ik ben in contact gekomen met Olga.
Tijdens het intake gesprek had ik al een warm en vertrouwd gevoel dus zijn dit traject aangegaan.
Ik ben super fijn geholpen en ik heb nu eindelijk een keuze kunnen maken tussen allerlei beroepen.

Olga bedankt voor de fijne samenwerking

Groetjes Roy


R. Kessels

Mijn dochter zit nu op 4 Thavo, en dus voor de keuze of een Havo- of een Mbo opleiding volgend jaar. Ook hierbij al de twijfel. Er zijn zoveel keuzes, zeker als je absoluut niet weet welke richting je op wil. Het ging hier elke kant op behalve de verzorgende richting. Dus vele opties open.
Daarom de hulp van Olga ingeschakeld. Ze hebben samen een aantal testen en gesprekken gehad. Hierbij is goed gekeken naar haar interesses en haar goede en slechte eigenschappen. Ook met een goede uitleg wordt alles veel duidelijker.
Er zijn zo vele functies en opleidingen, maar vaak is niet alles helder wat je ermee kunt bereiken en wat het precies inhoudt.
Met de begeleiding van Olga, heeft ze nu vol zelfvertrouwen haar keuze kunnen maken.


R. Janssen

Olga heeft mij super goed geholpen! Ik weet nu welke opleiding ik wil gaan doen en mijn onzekerheden zijn hierdoor weg gegaan. Olga is een fijne vrouw die goed kan luisteren!
Olga bedankt!


Lisa Curfs

Olga super bedankt ! Ik ben er op een leuke en leerzame manier achtergekomen wat ik kan en wil worden. Bedankt voor je hulp.
Groetjes Lisa


J. Michels

Mijn zoon, HAVO 4, had geen idee welke opleiding hij zou willen gaan volgen, alleen dat het "iets"met techniek zou zijn. Na zelf al verschillende Open Dagen bezocht te hebben en meeloopdagen gevolgd te hebben, bleek de juiste opleiding of school er toch niet bij..
Samen met Olga is hij het studiekeuze traject ingegaan en hebben ze in de loop van een aantal sessies, op basis van gesprekken, opdrachten en uitgebreide competentie-, interesse- en persoonlijkheidstesten uiteindelijk een 3-tal passende opleidingen gevonden en de daarbij behorende scholen. Ik kan dit traject iedereen die twijfelt of het gewoon helemaal niet weet aanbevelen, want zelf zie je door de bomen het bos niet meer en de begeleiding hierin vanuit school is erg summier. Het is fijn dat er nu duidelijkheid is voor onze zoon en het geeft ons als ouders ook een stukje rust!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.