Ervaringen

Reacties

R.gramser
9 maanden geleden

Ik wist het echt niet meer ...
Ik ben in contact gekomen met Olga.
Tijdens het intake gesprek had ik al een warm en vertrouwd gevoel dus zijn dit traject aangegaan.
Ik ben super fijn geholpen en ik heb nu eindelijk een keuze kunnen maken tussen allerlei beroepen.

Olga bedankt voor de fijne samenwerking

Groetjes Roy

R.Kessels
10 maanden geleden

Mijn dochter zit nu op 4 Thavo, en dus voor de keuze of een Havo- of een Mbo opleiding volgend jaar. Ook hierbij al de twijfel. Er zijn zoveel keuzes, zeker als je absoluut niet weet welke richting je op wil. Het ging hier elke kant op behalve de verzorgende richting. Dus vele opties open.
Daarom de hulp van Olga ingeschakeld. Ze hebben samen een aantal testen en gesprekken gehad. Hierbij is goed gekeken naar haar interesses en haar goede en slechte eigenschappen. Ook met een goede uitleg wordt alles veel duidelijker.
Er zijn zo vele functies en opleidingen, maar vaak is niet alles helder wat je ermee kunt bereiken en wat het precies inhoudt.
Met de begeleiding van Olga, heeft ze nu vol zelfvertrouwen haar keuze kunnen maken.Olga super bedankt ! Ik ben er op een leuke en leerzame manier achtergekomen wat ik kan en wil worden. Bedankt voor je hulp.
Groetjes Lisa

J. Michels
10 maanden geleden

Mijn zoon, HAVO 4, had geen idee welke opleiding hij zou willen gaan volgen, alleen dat het "iets"met techniek zou zijn. Na zelf al verschillende Open Dagen bezocht te hebben en meeloopdagen gevolgd te hebben, bleek de juiste opleiding of school er toch niet bij..
Samen met Olga is hij het studiekeuze traject ingegaan en hebben ze in de loop van een aantal sessies, op basis van gesprekken, opdrachten en uitgebreide competentie-, interesse- en persoonlijkheidstesten uiteindelijk een 3-tal passende opleidingen gevonden en de daarbij behorende scholen. Ik kan dit traject iedereen die twijfelt of het gewoon helemaal niet weet aanbevelen, want zelf zie je door de bomen het bos niet meer en de begeleiding hierin vanuit school is erg summier. Het is fijn dat er nu duidelijkheid is voor onze zoon en het geeft ons als ouders ook een stukje rust!

Reactie plaatsen