Wie ben ik / contact

Ik vind het fijn om mensen te helpen met mijn opgedane kennis en ik gebruik de kennis die ik terugkrijg vanuit gesprekken met anderen.

Tevens vind ik het leuk om mensen te verbinden met anderen, maar ook verbinding te zoeken met of naar iets dat in hun leven past, maar waar ze zelf niet de juiste weg naartoe kunnen vinden.

Studiekeuze is daar een typisch voorbeeld van.

 

Door mijn veelzijdige werkervaring (o.a. bij Fontys Hogescholen) en (bij)scholing heb ik in de loop der jaren veel kennis en vaardigheden opgebouwd o.a.;

  • Kennis over het Nederlandse onderwijsstelsel van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs, Mbo, Hbo en Universiteit
  • Kennis over het bedrijfsleven.
  • Kennis en vaardigheden m.b.t. studiekeuzetrajecten en problematieken.
  • Vaardigheden in (coachende) gespreksvoering met scholieren en studenten.
  • Psychologie en gedrag en met name op het gebied van jongeren.

Concrete informatie over mijn werkervaring en opleidingen vind je op mijn LinkedIn-profiel.

 

Je kunt van mij persoonlijke aandacht, objectiviteit en maatwerk verwachten. Ik kan goed luisteren, ben positief ingesteld, open-minded, integer en empathisch. 

De juiste persoon op de juiste plek, daar word ik blij van.

 

Als moeder van 3 tieners, ben ik inmiddels tevens al enigszins ervaringsdeskundige op het gebied van studiekeuze op verschillende niveaus. Mijn werkgebied is voornamelijk Noord-Limburg / Oost-Brabant.

 

Ik werk graag gestructureerd en efficiënt. Om die efficiency te waarborgen vraag ik ook een bepaalde commitment en tijdsinvestering van mijn gesprekspartner. Immers een goede voorbereiding is het halve werk. Ik zorg daarbij voor concrete thuis-opdrachten, waardoor de voorbereiding en eigen tijdsinvulling zo goed en effectief mogelijk uitgevoerd kan worden.